Wat is er in de omgeving van Sentido Mamlouk Palace Resort allemaal te doen?

Het Sentido Mamlouk Palace Resort in Hurghada is ingebed in een prachtige tuin en ligt direct aan de Rode Zee op een ca. 450 m lang zandstrand. Een privégedeelte met ligstoelen en parasols zijn gereserveerd voor hotelgasten van het resort.

In de directe omgeving van het hotel kun je winkelen in het Senzo winkelcentrum en in het centrum van Hurghada, op ongeveer 17 km afstand. Met een betaalde shuttlebus kun je twee keer per dag naar Hurghada gebracht worden, de transfer duurt ongeveer 20 minuten. De opstapplaats ligt vlakbij het hotel.

Hurghada staat bekend om zijn prachtige hotels en resorts, maar daarnaast heb je in de omgeving ook amusante excursies. Wij hebben de top 3 populairste excursies op een rijtje gezet.

Weergave 1-

12

van 4 resultaten

Quad Rijden Hurghada excursies Hurghada
Quad Rijden Excursie

Met veel actie op het water, vergeet je bijna dat vlakbij Hurghada een grote woestijn te verkennen is. Een van de meest populaire excursies om te doen in de woestijn is het quad rijden door de duinen naar het achterland.

Tijdens een paar uur durende quad-safari rijd je door de woestijn met hoge snelheden en leer je quad rijden. Je neemt een pauze in een bedoeïenen dorp waar je kunt bijkomen met zwarte thee en een kamelenrit.

» Ticket Quad rijden

Giftun eilanden excursie Hurghada
Excursie Giftun Eilanden

Een van de meest geboekte excursies van Egypte zijn de boottochten naar de Giftun eilanden. De schitterende koraalriffen, het turquoise blauwe en de snorkelmogelijkheden maken het een aantrekkelijke excursie om te boeken.

Ook is de kans groot dat je onderweg dolfijnen zult spotten. Voor de kust van de Giftun eilanden worden ze regelmatig gespot en dit is prachtig om te zien! Een excursie naar de giftun eilanden is al te boeken vanaf €20,- per persoon.

» Ticket + transfer naar giftun eilanden

de vallei der koningen in luxor Luxor
Excursie Vallei Der Koningen

Boek een excursie naar de Vallei der Koningen en ontdek het echte Egypte. Je bezoekt onder andere de graftombe van de beroemde farao Toetanchamon en andere farao’s uit het oude Egypte.

Hoewel veel graven nog steeds niet zijn ontdekt is het de Vallei der Koningen een unieke ervaring. De farao’s werden in deze vallei begraven om het zo voor grafrovers moeilijker te maken om de koningen te vinden.

» Ticket + transfer naar Vallei der Koningen

Hurghada haven Hurghada
Hurghada

Hurghada heeft vanwege de grote niet echt een centraal centrum, maar eigenlijk twee genaamd Dahar en Sakkala. Dahar is het oude gedeelte van de stad, hier loop je tussen de lokale Egyptenaren. Je vindt er veel bazaars waar je leuke souvenirtjes kunt kopen zoals sieraden en lederwaren.

Voor de nieuwe hotels, winkels en restaurants moet je in het nieuwe gedeelte zijn genaamd Sakkala. Je hebt er een prachtige wandelpromenade langs de haven, hier kun je voortreffelijk dineren met uitzicht op de mooiste boten. Daarnaast kun je hier ook gezellig uitgaan met veel trendy bars en clubs. Meer weten over wat er allemaal te doen is in Hurghada? Bekijk eens de onderstaande Nederlandse website over Hurghada!

Nederlandse website Hurghada